Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Az alábbiakban olvasható Általános Szerződési és Felhasználási feltételek tartalmaz minden fontos információt a Jezsuita Nevelésért Alapítvány honlapján történő adományozás (vásárlás) menetéről és a adományozási lehetőségekről, ill. a vevők jogairól, biztonságáról.

Kérjük, amennyiben adományozója kíván lenni a Jezsuita Nevelésért Alapítványnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket! A Jezsuita Nevelésért Alapítvány webáruházában történő adományozás(vásárlás), ill. felhasználói regisztráció feltétele az Általános Szerződési Feltételek elfogadása.

A weblapon megkötött szerződés, írásban megkötött szerződésnek minősül.

A szerződés magyar nyelven jön létre és a magyar jog az irányadó.

Az adományozás működésével és folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére!

E-mail: adomany@jezsu.hu

Telefon: +36 46 560 458

 

Adományozás feltétele

Az itt felsorolt feltétételek minden adományozóra vonatkoznak és az admoány elküldésével ezt tudomásul veszi. Az adományozó részéről utólagos visszalépés nem vehető figyelembe, vagyis a kifezetett összeg nem igényelhető vissza.

 

Regisztráció

Adományozás csak regisztrációval történhet, mely az adományozás során kerül rögzítésére. Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, létező e-mail címét. Regisztrációval a későbbiekben honlapra beléni nem tud, csak adatrögzítésre használjuk.

A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

 

Adományozás menete

1. Ön a webáruház oldalán választja ki az adományozni kívánt fix vagy egyedi összeget, melyet bankkártyás fizetéssel kíván teljesíteni. A szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák és Magyar Forintban értendők.

2. Ön megadja adatait (név, email). A mezők kitöltése kötelező. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

3. Ön ellenőrizheti adatait, illetve az adományozni kívánt összeget.

4. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

5. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

6. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
 
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
 

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Visszaigazolás:

Az elküldött adomány megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a adományozás sikerességét. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

 

Jogérvényesítési lehetőségek

Az adományozással vagy a Jezsuita Nevelésért Alapítvány tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

E-mail: adomany@jezsu.hu

Telefon: +36 46 560 458

A hatályos jogszabályok értelmében a panaszt a Jezsuita Nevelésért Alapítvány azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha az Ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és az Ügyfélnek legkésőbb 5 munkanapon belül az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el.

 

Adatkezelés

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

A Jezsuita Nevelésért Alapítvány az adományozás során az ön nevét, email címét és adományozott összeget rögzíti. Ezen adatokat a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium igazgatója, Jezsuita Nevelésért alapítvány elnöke, titkára, az online rendszer karbantartója láthatja. Ezen adatokat szigorúan bizalmasan kezejük és tároljuk.

Ön hozzájárul, hogy megadott email címére hírlevelet küldhessünk, melyben beszámolunk az adományok felhasználásról is. Amennyiben nem kíván hírlevete kapni ezt jelezheti a megadott email címen: adomany@jezsu.hu

 

CIB fizetési tájékoztató (GYFK)

Infórmáció

 

 

 
Jezsuita Nevelésért Alapítvány
 
H-3529 Miskolc, Fényi Gyula tér 2-12.
Tel.: (36-46)560-458, 560-459, 560-583, Fax: (36-46) 560-582
iskolai e-mail: fenyi@jezsuita.hu
adomány email: adomany@jezsu.hu
homepage: www.jezsu.hu
adószám: 18436501-1-05; HU közösségi (EU) adószám: HU18436501
Bírósági nyilvántartásba vétel száma: 12.Pk. 1758/2000/5; dátuma: 2001.01.23
Számlaszám: 11100104-18436501-10000001 (CIB Bank Zrt.)
Közhasznú alapítvány.
Adóigazolás: Tringelné Mariann; tringelne.mariann@jezsu.hu

Támogassa alapítványunkat egyszerű és biztonságosan online fizetéssel!

CIB fizetési tájékoztató

CIB GYFK